ABOUT US

Idea jäätelöbaarista sai alkunsa kun me Karhun sisarukset, Tiina ja Soile, lomailimme muutama vuosi sitten Etelä-Amerikassa: pieniä intiimejä kahviloita ja viihtyisiä jäätelöbaareja löytyi joka kadun varrelta. Aloimmekin pohtia miksi Helsingistä ei löydä vastaavia paikkoja. Idea lähti kehittymään muutaman kuukauden kuluttua olessamme vierailulla Valerion luona Italiassa, Abruzzon viehättävissä maisemissa: käsintehtyä tuoretta gelatoa saa jokaisesta kylästä ja sitä nauttivat kaikki vauvasta vaariin.

Tiina ja Valerio

Niinpä halusimme tuoda italialaisen idean herkullisesta paikallisesta jäätelöstä Helsinkiin: kävimme Italiassa opiskelemassa jäätelön tekoa jäätelömestari Paolo Scafatin laboratoriossa ja kehittelimme reseptejä suomalaiseen makuun sopivammiksi, paikallisista raaka-aineista, gelaton perusajatusta (tuoreus) unohtamatta.

Ja vihdoinkin, marraskuussa 2013, olemme ylpeitä ja iloisia voidessamme avata italialaisen jäätelöbaarin, jossa rakkaudella ja intohimolla valmistamme pieniä määriä jäätelöä lähes vuoden jokaisena päivänä.